Curierul Național – bun de afaceri din 1990

Apărut pe piaţa media în 1990, Curierul Naţional s-a dovedit o adevărata „şcoală de presă”, ziarişti care au ajuns nume mari în presa romanească şi-au început cariera la publicația noastră. Gândit încă de la primul număr ca o busolă pentru românii confruntaţi cu tranziţia năucitoare către o economie capitalistă, Curierul Naţional încearcă să fie un barometru ce reflectă tendinţele… Read More »

Curierul Național a revenit la chioșcuri

După mai bine de opt ani în care ziarul Curierul Național era disponibil exclusiv pe bază de abonamente, din luna iulie 2019 cotidianul a revenit la vânzarea în chioșcuri. Pentru început, poate fi achiziționat de la chioșcurile de distribuție presă din București, Buftea și Jilava. Un exemplar costă numai 1,20 lei. Locațiile unde se găsește… Read More »

Noul CurierulNational.ro, mai modern și mai ușor de citit

Buzz! Publishing a realizat conceptul noului portal Curierul Național. Website-ul urmează o linie clasică de design și are în prim plan două din cele mai importante știri ale zilei, dar și ediția tipărită, caricatura zilei și portalul de mică publicitate. Mai mult, noul curierulnational.ro se încarcă rapid, este responsive și oferă o opțiune de căutare… Read More »

Rate Card Curierul Național 2018

Buzz! Publishing este agentul exclusiv pentru vânzarea spațiilor publicitare în cotidianul Curierul Național, un ziar care a apărut pe piața în urmă cu peste 27 de ani. Oferim clienților noștri un rate card special și reduceri semnificative din prețul de listă în funcție de durata campaniei și numărul de machete publicitare. Prin noi poți publica în… Read More »

Publicitate Curierul Național

Buzz! Publishing este agentul exclusiv pentru vânzarea spațiilor publicitare în cotidianul Curierul Național, un ziar care a apărut pe piața în urmă cu peste 28 de ani. Oferim clienților noștri un rate card special și reduceri semnificative din prețul de listă în funcție de durata campaniei și numărul de machete publicitare. Prin noi poți publica în… Read More »