Categorii
Fără categorie

Despre noi

Buzz! Publishing este o companie specializată în editarea de publicații online sau print, cu focus pe produse de nișă.

Rețea și conținut

Compania noastră investește permanent în publicații de nișă. Valoarea acestora este dată de conținutul de calitate, bine structurat și foarte ușor accesibil cititorilor.

Publicitate

Pentru serviciile de publicitate ne bazaăm pe discounturi masive, posibile datorită unui număr mare de opțiuni și cunoașterea foarte bună a pieței locale.

Gama largă de servicii este un alt motiv care ne permite să menținem prețurile la un nivel acceptabil pentru companiile mici și mijlocii.

Publicăm advertoriale, anunțuri ziare naționale / locale și publicitate în ziare naționale / locale.

Evenimente

Evenimentele noastre sunt dedicate antreprenorilor, profesioniștilor din diverse domenii și elevilor sau studenților interesați să aprofundeze anumite meserii.

Evenimentele sunt organizate sub brandurile publicațiilor proprii, sau în parteneriat cu alte companii.

Publishing

Prin serviciile de publishing concepem, construim și dezvoltăm strategii ca publicația ta să fie găsită, cumpărată și îndrăgită de clienți.

Dezvoltăm publicații de companie astfel încât brandul tău să fie tot timpul în atenția consumatorilor.

Proiectăm publicații interne pentru ca angajații companiei tale să fie tot timpul în contact cu brandul, identitatea și imaginea firmei.

Oferim servicii de publishing pentru: editare cataloage, oferte, pliante, reviste de companie, rapoarte anuale, rapoarte pentru investitori și management, publicații speciale, publicații one-event paper și ziare.

Echipa

Suntem conștienți că fără o echipă valoroasă, serviciile noastre ar fi lipsite de calitate, prin urmare am angajat resurse umane cu experiență în presă, comunicare, marketing și televiziune.

Mai mult, toți colegii noștri au studii superioare și post-universitare acreditate de universități de prestigiu din țară.

Adăugăm o medie de vârstă scăzută, care se transpune în ambiție superioară, dorință de afirmare, atenție pentru fiecare detaliu și client, proiecte mai curajoase și mai inovatoare.