Despre noi

Buzz! Publishing este o companie specializată în editarea de publicații online sau print, care oferă și servicii conexe prin intermediul produselor proprii sau a partenerilor.

Rețea și conținut

Compania noastră investește permanent în website-uri de nișă. Valoarea acestora este dată de conținutul de calitate, bine structurat, foarte ușor accesibil și de multitudinea de opțiuni dedicate cititorilor.

Publicitate

Buzz! Publishing oferă un concept de lucru inovator, bazat pe discounturi masive, posibile datorită unui număr mare de opțiuni și cunoașterea foarte bună a pieței locale. Gama largă de servicii este un alt motiv care ne permite să menținem prețurile la un nivel acceptabil pentru companiile mici și mijlocii.

Oferim servicii de publicitate online, publicitate în ziare naționale, publicitate în ziare locale, anunțuri ziare, advertoriale și tipar produse publicitare.

Evenimente

Evenimentele Buzz! Publishing sunt dedicate antreprenorilor, profesioniștilor din diverse domenii și elevilor sau studenților interesați să aprofundeze anumite meserii.

Evenimentele noastre sunt organizate sub brandurile publicațiilor proprii, sau în parteneriat cu alte companii.

Publishing

Prin serviciile de publishing concepem, construim și dezvoltăm strategii ca publicația ta să fie găsită, cumpărată și îndrăgită de clienți.Dezvoltăm publicații de companie astfel încât brandul tău să fie tot timpul în atenția consumatorilor. Proiectăm publicații interne pentru ca angajați companiei tale să fie tot timpul în contact cu brandul, identitatea și imaginea firmei.

Este mai simplu pentru tine să lași o firmă specializată să pregătească publicația pe care ți-o dorești. Experiența noastră în domeniu devine cel mai important aliat al tău în lupta cu o concurență din ce în ce mai puternică. În toate serviciile vei găsi câteva dintre avantajele competitive care te vor ajuta să câștigi cititori și cotă de piață.

Oferim servicii de publishing pentru: editare cataloage, oferte, pliante, reviste de companie, rapoarte anuale, rapoarte pentru investitori și management, publicații speciale, publicații one-event paper și ziare.

Echipa

Suntem conștienți că fără o echipă valoroasă, serviciile noastre ar fi lipsite de calitate, prin urmare am angajat în acest proiect resurse umane cu experiență în presă, comunicare, marketing și televiziune. Mai mult, toți colegii noștri au studii superioare și post-universitare acreditate de universități de prestigiu din țară.

Adăugăm o medie de vârstă foarte scăzută, care se transpune în ambiție superioară, dorință de afirmare, atenție pentru fiecare detaliu și client, proiecte mai curajoase și mai inovatoare.