Categorii
Evenimente

Evenimente

Evenimentele Buzz Publishing sunt dedicate antreprenorilor, profesioniștilor din diverse domenii și elevilor sau studenților interesați să aprofundeze anumite meserii.

Evenimentele noastre sunt organizate sub brandurile publicațiilor proprii, sau în parteneriat cu alte companii.

Mai mult, suntem deschiși parteneriatelor media de orice tip.


Fashion Night

logo fashion night

Evenimentele dedicate industriei modei, sub brandul Fashion Night, sunt organizate în orașe medii și mari, în unele dintre acestea evenimentele fiind premiere absolute.

Prezentările noastre sunt realizate în locații speciale, desfășurându-se atât sub forma unor festivaluri de modă, cât și a unor prezentări private.


Fabrica de Idei

fabrica de idei logo

Conferințele „Fabrica de idei” sunt o serie de dezbateri care își propun prezentarea de experiențe pozitive personale, care vor genera soluții practice la probleme și oportunități de viitor pentru tineri, extinderea orizontului tinerilor prin asimilarea unor idei noi, concepte, sfaturi, facilitarea interacțiunii dintre profesioniști și elevii de liceu, creșterea încrederii tinerilor în capacitățile proprii și în posibilitățile de dezvoltare a unei cariere în România, provocarea spiritului antreprenorial și a creativității tinerilor.