Categorii
Rețeaua

Money Buzz! – știri despre bani și afaceri

Money Buzz! este o revistă financiară high-quality, dedicată în primul rând tinerilor profesioniști din generațiile Millennials și Gen Z.

Informațiile publicate sunt reale, scrise profesionist. Nu alegem niciodată cantitatea în locul calității și ne ghidăm după un cod deontologic strict.

Astfel, cititorii noștri au garanția că primesc doar informații importante, atent selectate și nealterate de opinii.

Despre ce scriem

Sloganul nostru „In money we trust” vorbește de la sine despre categoria de informații căreia îi acordăm cea mai mare importanță.

Fie că este vorba despre salarii, venituri minime sau modul în care îi cheltuiești, banii sunt „vedeta” revistei noastre.

Afaceri este categoria în care îți prezentăm informații fiscale, investiții și noutăți legate de comapaniile locale și felul în care acestea se dezvoltă.

Pentru români, proprietățile sunt foarte importante, la fel și pentru noi. Fie că este vorba despre imobiliareretailbirouri sau logistică, ai garanția că aici vei găsi cele mai importante și cuprinzătoare informații din domeniu.

Tech este categoria în care vorbim despre aplicații, online, rețele de socializare și tendințele din mediul virtual.

Pentru că este cel mai important oraș pentru economia românească, București primește o atenție specială. În categoria dedicată ne concentrăm în special pe afaceri și imobiliare.

În plus, pentru a sprijini imaginea României în economia europeană, ediția în limba engleză îi aduce pe consumatorii din întreaga lume mai aproape de mediul de afaceri local.

Marca

Money Buzz! este marcă comercială înregistrată în toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene sub numărul 018426121 (detalii aici).


Publică un articol publicitar / advertorial