Ziarul Lupta în Gorj

Pentru ziarul Lupta în Gorj, din Târgu Jiu, am realizat strategia de repoziționare din săptămânal în cotidian gratuit. Servicii oferite: strategia de publishing, strategia de marketing și distribuție, rebranding, redesign, actualizare website. Read More »

Publishing

Prin serviciile de publishing concepem, construim și dezvoltăm strategii ca publicația ta să fie găsită, cumpărată și îndrăgită de clienți.  (mai mult…) Read More »

I am Qvorum – Euro Qvorum

Institutul pentru Democrație Participativă Euro Qvorum este o organizație non-guvernamentală, fondată în anul 2008 de către un grup de tineri specialiști, care are ca obiectiv stimularea participării cetăţenilor şi a partenerilor sociali și economici în procesul decizional naţional şi european. În acest sens, Qvorum derulează proiecte ce urmăresc structurarea și profesionalizarea dialogului dintre societate și decidenții… Read More »

Ziarul Hi, School!

Hi, School! este un program educațional și de orientare profesională, realizat în parteneriat cu ziarul Curierul Național și Organizația Bene Merenti. Servicii oferite: cursuri suport pentru elevii-redactori ai publicației Hi, School! București și Slatina, concepție, machetare, design publicație, tipar, servicii de web-design social media. Read More »