Categorii
Publicitate

Publicitate și informare fonduri structurale

Pentru că știm cât de dificil este să te încadrezi în bugetele de publicitate și informare stabilite în cadrul proiectelor din fonduri structurale, dar și pentru că am lucrat cu peste 500 de beneficiari de fonduri europene din toate domeniile și programele vă oferim posibilitatea de a publica anunțuri și comunicate de presă în ziare naționale și locale la cele mai bune prețuri posibile.

Toate tarifele, formatele și datele de apariție sunt negociabile, iar fiecare client beneficiază de discounturi masive față de prețul de listă.

Pentru ca tu să te concentrezi exclusiv la bunul mers al proiectului lasă detaliile legate de publicitate și informare în grija noastră. Beneficiezi de:

  • Anunțuri de lansare proiect, comunicate de presă, licitații, etc, la cele mai mici prețuri posibile (vezi lista de clienți). În plus, la publicarea oricărui anunț în cotidianul Curierul Național vă oferim un discount de 50%, indiferent de mărimea acestuia.
  • Machetare gratuită pentru publicarea în presa centrală sau națională. Tu doar trimiți anunțul în format word și noi îl machetăm să se protrivească oricărui tip de format din ziarele romînești (vezi lista de clienți).
  • Tipărituri necesare în proiect: autocolante, mape, broșuri, pliante. 
  • Web-siteuri dedicate proiectului (exemplu).
  • Panouri de informare, inclusiv realizarea autocolantelor necesare, obținerea avizelor de la ADR sau ministere.
  • Oferim servicii pentru toate tipurile de fonduri structurale atât din alocarea de fonduri europene 2015, fonduri europene 2016, fonduri UE, etc