Rețeaua Buzz!

Buzz Publishing investește permanent în website-uri de nișă. Valoarea acestora este dată de conținutul de calitate, bine structurat, foarte ușor accesibil și de multitudinea de opțiuni dedicate cititorilor.


Money Buzz!money buzz!

Money Buzz! vorbește despre IMM-uri, startup-uri, antreprenoriat și idei de afaceri într-o manieră nouă, de la antreprenor la antreprenor.

Punem accentul pe informație originală și pe proiecte deosebite, în special ale antreprenorilor români. În plus, aducem în prim plan startup-uri inovatoare din afara țării și informații originale, care nu au fost prezentate de alte media locale. Prin Money Buzz! ai acces la idei inovatoare și un calendar eficient de evenimente dedicate antreprenorilor.


property buzz mini

Property Buzz!

Prin Property Buzz! ești la curent cu cele mai noi deschideri de magazine (supermarketuri, hipermarketuri, mall-uri, alte tipuri de centre comerciale), investiții private în industrie, sănătate sau imobiliare, precum și investiții ale statului sau autorităților publice locale în infrastructură.

O atenție deosebită este acordată analizelor și topurilor, dar și locurilor de muncă disponibile în sediile centrale sau filialelor celor mai importanți retaileri.

În plus, Property Buzz oferă prezentări detaliate ale proiectelor rezidențiale noi din București și județul Ilfov. Toate proiectele sunt prezentate într-un mod similar, sunt ilustrate cu imagini furnizate sau descărcate direct de pe siteurile dezvoltatorilor, iar în unele cazuri cu imagini proprii, capturate de la fața locului.


Cupon Buzz!cupon buzz mini

Cupon Buzz! este un site de informații, bazat pe conceptul de micro-news.

Prin intermediul Cupon Buzz ai acces la ultimele reduceri, oferte, promoții, din toată piața de retail locală.

Știrile sunt foarte scurte, în limita a 150 de caractere, astfel încât să afli instantaneu informația relevantă. Bineînțeles, dacă dorești să aprofundezi articolul, îți oferim și link către sursa originală a acestuia.


slatina buzz miniSlatina Buzz!

Slatina Buzz! este o publicație regională cu apariții în print, online și video, editată exclusiv de elevi și tineri din județul Olt, dar și un program educațional dedicat elevilor de liceu. 

Slatina Buzz tratează subiecte de interes general și urmărește să promoveze valorile locale, municipiul Slatina și oameni care fac lucruri deosebite.

DISTRIBUIȚI