Categorii
Fără categorie

Rețeaua Buzz!

Buzz! Publishing investește permanent în website-uri de nișă. Valoarea acestora este dată de conținutul de calitate, bine structurat, foarte ușor accesibil și de multitudinea de opțiuni dedicate cititorilor.

Money Buzz!

money-buzz-icon-blue-burn

Money Buzz! vorbește despre investiții în domenii cheie, cele mai noi deschideri de magazine (supermarketuri, hipermarketuri, mall-uri, alte tipuri de centre comerciale), industrie, imobiliare, infrastructură, birouri.

O atenție deosebită este acordată analizelor, oportunităților de finanțare, fondurilor europene dar și locurilor de muncă în retail sau industrie.


Slatina Buzz!

favicon

Slatina Buzz! este o publicație regională cu apariții în print, online și video, editată exclusiv de elevi și tineri din județul Olt, dar și un program educațional dedicat elevilor de liceu. 

Slatina Buzz! tratează subiecte de interes general și urmărește să promoveze valorile locale, municipiul Slatina și oameni care fac lucruri deosebite.


Știrile de Azi

stirileicon

ȘtiriledeAzi îți prezintă cele mai importante informații ale zilei, într-un format apropiat de micro news, știri serioase, bine documentate, fără titluri înșelătoare, grupate în două calupuri în funcție de ora la care sunt publicate, Morning Buzz! și Evening Buzz!

ȘtiriledeAzi se diferențiază prin categoria Extra!, care prezintă informații din București, Europa, America, China și cele mai importante știri la nivel global.


Anunțuri Ziar

anunturi-ziar-icon-150x150

Anunturi Ziar este un instrument care permite clientilor persoane fizice sau juridice sa publice direct si fara costuri ascunse un anunt in editia din ziua urmatoare a unui cotidian national.

Doar prin Anunturi Ziar aveti acces la cel mai convenabil pret din piată, numai 0,64 lei / cuvant, indiferent de categorie. Fara costuri suplimentare, comisioane si alte taxe ascunse! Nu se aplica TVA!