Categorii
Fără categorie

Rețeaua Buzz!

Buzz! Publishing investește permanent în website-uri de nișă. Valoarea acestora este dată de conținutul de calitate, bine structurat, foarte ușor accesibil și de multitudinea de opțiuni dedicate cititorilor.


the-money-buzz-logo

Money Buzz! vorbește despre economie, afaceri, investiții în domenii cheie, industrie, imobiliare, cele mai noi deschideri de magazine, infrastructură, birouri.

O atenție deosebită este acordată analizelor, oportunităților de finanțare, fondurilor europene dar și locurilor de muncă în retail sau industrie.


Money Buzz! Europa publică știri despre bani și afaceri din Europa, în limba engleză.

Avem ediții locale în Austria, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Grecia, Italia, Polonia, România, Slovacia și Suedia.


Gândit încă de la primul număr ca o busolă pentru românii confruntaţi cu tranziţia năucitoare către o economie capitalistă, Curierul Naţional încearcă să fie un barometru ce reflectă tendinţele şi oportunităţile mediului economic şi financiar actual.

Curierul Naţional este primul cotidian înfiinţat după revoluţia din decembrie 1989, iar în ultimii cinci ani s-a transformat dintr-un ziar generalist într-o publicaţie ce se axează pe informaţii şi analize ale mediului economic.


favicon

Slatina Buzz! este o publicație regională cu apariții în print, online și video, editată exclusiv de elevi și tineri din județul Olt, dar și un program educațional dedicat elevilor de liceu. 

Slatina Buzz! tratează subiecte de interes general și urmărește să promoveze valorile locale, municipiul Slatina și oameni care fac lucruri deosebite.


anunturi-ziar-icon-150x150

Anunturi Ziar este un instrument care permite clientilor persoane fizice sau juridice sa publice direct si fara costuri ascunse un anunt in editia din ziua urmatoare a unui cotidian national.