În decembrie, Slatina Buzz! a ajuns la numărul 6

Slatina Buzz! a ajuns la numărul 6. În decembrie, ediția tipărită aduce în fața voastră mai mulți tineri care au reușit să își împlinească visurile, urmându-și cu tărie pasiunile.  Publicația are 12 pagini, din care 4 policromie și este rezultatul unui proiect finanțat de Primăria Municipiului Slatina. Slatina Buzz este unul dintre cele mai longevive programe în domeniul presei scrise din… Read More »

A apărut Slatina Buzz! numărul 5

Slatina Buzz! a ajuns la ediția tipărită cu numărul 5, iar tirajul de peste 1.000 de exemplare s-a terminat rapid. În această ediție tinerii redactori au prezentat o serie excepțională de elevi slătineni, cu numeroase premii la Olimpiadele Școlare, naționale și internaționale. În plus, Slatina Buzz! a adus în lumina reflectoarelor unul dintre „antrenorii” campionilor, o profesoară care și-a… Read More »

Slatina Fashion Night 2018

Slatina Fashion Night a revenit cu cea de-a doua ediție, în 25 aprilie 2018, la Atelierul Intercultural Victoria. Pe lângă designeri consacrați, anul acesta ați avut ocazia să vedeți ținute tradiționale lucrate manual și un tip de ținută casual unică în România. (mai mult…) Read More »

Slatina Buzz! – spunem povești care inspiră

Slatina Buzz! este o publicație regională cu apariții în print, online și video, editată exclusiv de elevi și tineri din județul Olt, dar și un program educațional dedicat elevilor de liceu.  Slatina Buzz tratează subiecte de interes general și urmărește să promoveze valorile locale, municipiul Slatina și oameni care fac lucruri deosebite. Toate articolele publicate… Read More »

Rețeaua Buzz!

Buzz! Publishing investește permanent în website-uri de nișă. Valoarea acestora este dată de conținutul de calitate, bine structurat, foarte ușor accesibil și de multitudinea de opțiuni dedicate cititorilor. Money Buzz! Money Buzz! vorbește despre investiții în domenii cheie, cele mai noi deschideri de magazine (supermarketuri, hipermarketuri, mall-uri, alte tipuri de centre comerciale), industrie, imobiliare, infrastructură, birouri. O… Read More »