Categorii
Blog

Slatina Buzz! Print a ajuns la numărul 8

Poți răsfoi ediția print Slatina Buzz numărul 8 online sau în Memphis Pub, Old Irish Coffee-Pub, History Pub.

Headline Slatina Buzz! #8

Slatina este pentru mulți dintre noi, fie că locuim sau nu în oraș, „acasă”.

Într-un moment de referință pentru istoria României, la 30 de ani de la Revoluție, Slatina Buzz! vă prezintă evenimentele care au marcat această perioadă și punctează evoluția orașului în anii tulburi ai tranziției.

Categorii
Blog

Slatina Buzz! numărul 7, disponibil în oraș, gratuit

Slatina Buzz a ajuns la numărul 7. Îl poți răsfoi online, sau print, gratuit, la Memphis Pub, Old Irish Coffee-Pub și History Pub Slatina.

Headline Slatina Buzz! #7

Te-ai intrebat vreodată la ce visează tinerii? Ce vor să facă cu viața lor? Care le sunt temerile și speranțele?

Slatina Buzz! a vorbit cu peste 20 de elevi, studenți și antreprenori slătineni. Ce au spus, descoperă în paginile ziarului!

Categorii
Blog

În decembrie, Slatina Buzz! a ajuns la numărul 6

Slatina Buzz! a ajuns la numărul 6. În decembrie, ediția tipărită aduce în fața voastră mai mulți tineri care au reușit să își împlinească visurile, urmându-și cu tărie pasiunile. 

Publicația are 12 pagini, din care 4 policromie și este rezultatul unui proiect finanțat de Primăria Municipiului Slatina.

Slatina Buzz este unul dintre cele mai longevive programe în domeniul presei scrise din România.

Început în 2010 sub forma unei școli de vară, programul a continuat să se transforme și să crească cu fiecare an în care a avut loc. În total, au participat peste 100 de elevi din Slatina sau împrejurimi, au susținut seminarii peste 20 speakeri din diverse domenii de activitate, au fost realizate sute de articole, publicate două ediții tipărite ale unui ziar realizat de elevi și distribuitemii de exemplare în cadrul comunității.

Toate informațiile despre program sunt disponibile pe website-ul www.slatinabuzz.ro, sau căutând #slatinabuzz pe Facebook.

Categorii
Blog

A apărut Slatina Buzz! numărul 5

Slatina Buzz! a ajuns la ediția tipărită cu numărul 5, iar tirajul de peste 1.000 de exemplare s-a terminat rapid.

În această ediție tinerii redactori au prezentat o serie excepțională de elevi slătineni, cu numeroase premii la Olimpiadele Școlare, naționale și internaționale.

În plus, Slatina Buzz! a adus în lumina reflectoarelor unul dintre „antrenorii” campionilor, o profesoară care și-a dedicat viața profesiei și elevilor săi!

Poți răsfoi Slatina Buzz! aici.

Categorii
Blog

O nouă ediție Fabrica de Idei la Slatina

Slatina Buzz! a organizat o nouă ediție a conferinței Fabrica de Idei, de data aceasta în amfiteatrul Colegiului Național „Ion Minulescu” din Slatina.

Categorii
Blog

Slatina Fashion Night 2018

Slatina Fashion Night a revenit cu cea de-a doua ediție, în 25 aprilie 2018, la Atelierul Intercultural Victoria. Pe lângă designeri consacrați, anul acesta ați avut ocazia să vedeți ținute tradiționale lucrate manual și un tip de ținută casual unică în România.

Categorii
Blog

Slatina Fashion Night, prima prezentare de modă din oraș

Buzz! Publishing, în parteneriat cu Star Beauty Agency și Mariage Events au organizat, în premieră pentru Slatina, o prezentare de modă.

Categorii
Blog

Am lansat Fabrica de Idei

Buzz Publishing a lansat programul „Fabrica de Idei”, o serie de conferințe dedicate tinerilor.