Categorii
Blog

Slatina Fashion Night, prima prezentare de modă din oraș

Buzz! Publishing, în parteneriat cu Star Beauty Agency și Mariage Events au organizat, în premieră pentru Slatina, o prezentare de modă.

Slatina Fashion Night a avut loc la Atelierul Intercultural Victoria și s-a bucurat de prezența a peste 120 de spectatori, spațiul fiind neîncăpător pentru cei interesați de eveniment.

Au prezentat colecții nouă designeri de haine pentru femei, Beatrice Linda Dinu, Corina Zăbavă, Florin Burescu, Ioana Voicu, Emanuela Scoican, Monica Ava, Simona Iacob, Mădălina Badea, Rodica Grigoriță, Daniela Sala, un designer de papioane, slătineanul Alexandru Chelaru și magazinul Gimar, care a avut ținute atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

La jumătatea prezentării, artistul local Răzvan Dlb a susținut un moment artistic special.

Mai mult, cei prezenți au participat la mai multe tombole, fiind premiați de Epona Horse Land BobiceștiAndyada N&D TourBodyFit CraiovaBrosNor și Salonul Afrodita.

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Slatina, iar pauzele de cafea au fost pregătite de Baroc Cafe Pub.

Pe lângă fotografiile realizate de redactorii Buzz!, galeria foto conține și materiale realizate de Viorel Ionescu Photographer.